Over ons

Wij dragen al jarenlang ons steentje bij aan een schonere wereld.

Dit doen wij door het adviseren en leveren van zonnestroomsystemen, die voor een optimaal rendement en besparingen op uw energienota zorgen. We installeren installaties voor zowel huishoudens als bedrijven en stellen uw tevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit voortdurend centraal.

Particulieren en bedrijven onafhankelijk maken van de grote fossiele industrie: dat is de missie van SolarZon2050. 

We leveren op maat en bieden een breed portfolio aan zonnestroomsystemen, dus voor elk type vraag hebben we een passend systeem. Onze ervaren professionals bezitten de juiste kennis om u het allerbeste advies te geven. En ook na de installatie zorgen we ervoor dat we bereikbaar zijn voor eventuele serviceaanvragen of aanvullende opmerkingen. We garanderen dat onze systemen functioneren en presteren zoals we dit vooraf met u bespreken. Deze servicegerichtheid zorgt ervoor dat onze particuliere en zakelijke klanten al jaren met volle tevredenheid gebruik maken van onze producten en diensten.

Bij SolarZon2050 kunt nu terecht voor:

We zijn ervan overtuigd dat we met onze producten en diensten het juiste pad bewandelen naar een duurzame wereld. En dit doen we graag samen met u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan vandaag nog contact met ons op!