Solarzon2050 B.V.

Samen de zon in een goed daglicht zetten

Solarzon2050

Een goede balans vinden tussen mens en milieu is een uitdaging die ons allemaal raakt.

Hoe wij nu leven heeft gevolgen voor mens en milieu. Het klimaat verandert doordat wij meer van de aarde gebruiken dan dat deze kan aankan. Hoe kunnen we toch blijven groeien en in ieders behoeften voorzien, zonder de aarde verder te belasten?

Het antwoord is duurzaamheid.

Dankzij onze expertise, vakkennis en jarenlange ervaring op het gebied van zonnestroomsystemen, kunnen wij u een uitgebreid deskundig advies op maat geven en voor u vervolgens een complete zonne-installatie installeren die optimaal rendement levert. Van kleine tot grote installaties, dus van slechts 2 panelen tot en met 30.000 panelen, onze monteurs weten hoe ze een zonnestroomsysteem moeten installeren. Wij verzorgen complete zonne-installaties voor o.a. particulieren, bedrijven, VVE’s (vereniging van eigenaren) en de agrarische sector om zo onze aarde te verduurzamen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0

Zonnepanelen

0

Opgewekte stroom in KWH

0

Besparing in euro's

Solarzon2050 is uw betrouwbare zonnepanelenleverancier. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten regelen wij het complete plaatje. Dit betekent dat wij alles voor u regelen vanaf de offerte aanvraag. Van het advies dat u krijgt tot aan de complete zonne-installatie, van de subsidieaanvraag, tot de BTW teruggave en financiering van de installatie. Solarzon2050 zorgt ervoor dat iedereen van groot tot klein eenvoudig en voordelig en niet te vergeten op een duurzame manier de energiekosten omlaag kan halen.

Solarzon2050 stelt klanttevredenheid hoog op de agenda. Wij doen er alles aan om zo goed mogelijke relatie met de klant op te bouwen tijdens ons traject.

Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.0 en dit is natuurlijk om uiterst trots op te zijn. Toch proberen wij elke dag om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw behoeftes

Vraag nu uw solarplan aan bij solarzon2050 B.V.

Offerte aanvragen